Ce inseamna stilizarea sprincenelor, cum se intampla lucrurile concret:

Demachierea sprancenelor.
Observarea plantatiei si a formei, sub lupa.
Stabilirea obiectivului pe termen lung: dorim sa recuperam sprancenele pentru ca s-au pensat de-a lungul timpului foarte mult si s-au subtiat, dorim sa le ingrosam, sa obtinem o alta forma sau pur si simplu sa le intretinem pentru ca ele sunt frumoase si sanatoase in mod natural.
Efectuarea masuratorilor pentru a armoniza sprancenele cu forma fetei.

Dupa stabilirea obiectivelor de frumusete se trece la treaba si se penseaza sub lupa fiecare fir de par in plus fata de forma finala imaginata. Pe langa firele de par se indeparteaza si puful, astfel incat spranceana sa iasa in evidenta cu forma ei noua. Astfel, chipul este mai luminos iar efectul este spectaculos.

Odata forma obtinuta, se explica clientei de ce anumite fire de par sunt lasate special in plus si care mai sunt pasii prin care se trece pentru obtinerea formei finale agreate de comun accord.
La cerere, sprancenele se pot vopsi. Vopseaua folosita de mine este ETB eyes. Este vopsea speciala pentru sprancene care pigmenteaza foarte bine si este non alergica.

Sedinta de stilizare a sprancenelor dureaza între 40 si 50 min., in functie de plantatia sprancenelor clientei si obiectivele de frumusete stabilite de comun acord.

La prima vizita, sedinta incepe consilierea pentru stabilirea formei , incepand cu a doua vizita, lucrurile sunt ceva mai simple.

Pensat = 30 LEI 25 LEI
Vopsit = 30 LEI 25 LEI
Pensat+Vopsit = 60 LEI 50 LEI

PROGRAMEAZĂ-TE!