Tudosă Ana-Maria ( Any )

Bună! Hai să ne cunoaștem!

Numele meu este Ana Maria Tudosă, pe scurt Any.
Am terminat Facultatea de Drept, dar am lucrat, atât în țară, cât și în afara ei, în domeniul sportului și al vânzărilor.
În 2014, am transformat pasiunea în meserie și am devenit instructor fitness-aerobic, pe lângă job-ul de bază, într-o companie de IT.
Tot de atunci, am devenit fascinată de machiajul semipermanent, eu insămi dorind sa corectez forma sprâncenelor, care erau foarte rare și incomplete. Am început să mă documentez, să văd ce presupune această procedură, și am găsit un tehnician empatic, care m-a convins să-mi pigmentez și buzele, pentru o formă perfectă și un plus de volum.
Mi-au plăcut atât de mult, încât, după un timp, am apelat și la pigmentarea pleoapelor, pentru a scăpa de grija creionului dermatograf, în fiecare dimineață.
Așa s-a născut dragostea pentru dermopigmentare, cu tot ceea ce înseamnă ea: frumusețe, răbdare, transformare.
Am repetat istoria, mi-am urmat pasiunea și am ales să urmez cursurile unei academii de prestigiu din România, cu un trainer foarte bun, de la care am învățat de la tehnicile de dermopigmentare, cu toate secretele ei, până la atitudinea pozitivă și sigură pe sine, pe care trebuie să o aibă fiecare tehnician.

Ai întrebări despre acest domeniu fascinant?
Vino la o cafea, pentru o discuție liberă și prietenoasă (gratuită, bineînțeles), în salonul meu, primitor și proaspăt amenajat pentru tine, și vei afla răspunsurile la toate întrebările tale și eventualele temeri.

Te aștept!

PROGRAMEAZĂ-TE!