Micropigmentare buze

Esti dezamăgită de forma, mărimea sau culoarea buzelor tale?
Iată tot ce trebuie sa știi despre Micropigmentarea buzelor .

Pentru buze, este utilizată in conturarea sau refacerea conturului pierdut al buzelor si in colorarea parțială sau totală a buzelor.
Excelent in reconstruirea buzelor prea subțiri, cu forme inegale sau disproporționate, micropigmentarea este și o soluție în cazul tenurilor sensibile și a celor alergice la machiaje.
Dacă, spre exemplu, ești sportivă, tânără mămică, în armonia chipului tău, ai nevoie de puțină culoare, ori dacă vârsta nu te mai răsfață cu buze pline si frumos conturate, atunci machiajul semi-permanent este o alegere inspirată.

E bine de știut și ca pigmentul este introdus în primele straturi ale pielii, așadar orice alt ruj sau lip-gloss aplicat normal pe buze nu iși modifică nuanța.
Dacă la un eveniment mai special dorești o nuanță mai închisă sau mai deschisă a buzelor, poți să folosești orice culoare de ruj pe care o vrei, iar nuanța aleasă va fi o excelenta baza pentru machiaj.

Gama de culori este diversificata, putand alege intre multe nuanțe de pigment pentru buze. Forma conturului si nuanța finală sunt stabilite împreună cu esteticiana.

În funcție de procedura aleasă, aceasta poate dura între 1 si 3 ore. Pentru un rezultat care va rămâne cel puțin trei ani pe buzele tale, de regulă, este nevoie de doua ședințe de micropigmentare. Cea de a doua procedură dureaza aproximativ 45-75 de minute.
Nuanța aleasă se va estompa cu aproximativ 30 % in primele doua-trei săptămâni de la micropigmentare, urmând ca, în fiecare an, culoarea să scadă din intensitate cu 25-30%, putând reveni pentru reintensificarea culorii undeva între trei și patru ani.

Cât despre durere, ei, aici este ușor complicat să generalizam, pentru că, la fel ca în cazul pensatului sau epilatului, de exemplu, unele persoane s-ar putea să simtă un oarecare disconfort, altele mai puțin, însa acesta variază în funcție de sensibilitatea fiecăreia. Cert este că senzația de disconfort este suportabila, mai ales că noi folosim întodeauna soluții anestezice aplicate extern.

În perioada de refacere de după micropigmentare, buzele trebuie bine hidratate și emoliate, pentru a ajuta ca exfolierea normală, care urmează tatuării, să se realizeze uniform. Odată cu această exfoliere, un anumit procent din culoare se va estompa, iar buzele se vor apropia de nuanța care îți va rămâne pe buze.

CÂND SĂ ALEGI MICROPIGMENTAREA BUZELOR
Daca buzele tale se încadrează intr-una dintre problemele comune de estetica:

-sunt subțiri sau decolorate, încât nu se mai vad bine
-colțurile sunt decolorate și nu au o terminație vizibila
-conturul buzelor nu are o formă bine definita sau au apărut ridurile fine, odată cu vârsta
-buzele sunt inegale sau vizibil disproporționate
-din cauza unor intervenții sau traumatisme, ai rămas cu cicatrici si forma buzelor s-a modificat
-centrul buzei nu este bine conturat
-și-au pierdut din volum și nu le mai consideri îndeajuns de atractive

Și dacă argumentele de mai sus nu te-au convins, am mai găsit câteva avantaje, care fac din tatuajul semipermanent al buzelor, un aliat de mare ajutor ; nu numai că reușește să corecteze imperfecțiuni și să ofere buze frumos conturate și colorate toată ziua, dar dimineața iți lasă mai mult timp pentru tine și te scutește de cele mai multe situații neplăcute, cauzate de machiajul buzelor: urmele lăsate pe pahare, conturul care se întinde, buzele colorate inegal, rujul care îți dădea bătaie de cap la piscină, la fitness, la plajă, vara, iarna, la lucru, la petreceri, in cluburi, ziua sau noaptea, ori reproșurile partenerului sensibil la urmele si gustul rujului!

Preț 500 LEI / 400 LEI ședința
Prețul include consultație/consiliere, prima sedință de micropigmentare, cremă post tratament.

Pret retuș 350 LEI / 250 Ron/ședința

PROGRAMEAZĂ-TE!