Cu cât trece timpul, observăm că responsabilitățile cresc, iar timpul este din ce în ce mai limitat, în special când vine vorba de îngrijirea personală.
De câțiva ani, ca machiajul semipermanent, extensiile de gene au venit în ajutorul femeilor ce doresc să arate mereu bine și care au nevoie să micșoreze timpul alocat oglinzii, în fiecare dimineață.

Iată tot ce trebuie sa știi despre acest serviciu:

1. PROCEDURA
-Genele se aplică la 1mm de pleoapă, pe genele mature.
-Ele nu intră niciodată în contact cu pielea, doar cu firul de păr al genei pe care a fost aplicat, perfect izolat de restul genelor naturale.
-Pe o geană, se pot aplica de la 1 la 15 extensii de gene.
-Adezivul de gene este unul special și se adaptează în funcție de tipul de extensii ales și de sensibilitatea ochilor.
-Exista diferite tipuri de extensii de gene și diverse combinații, care pot rezulta într-un look final diferit.
-Aplicarea unui set durează în medie 2 ore jumătate.
-Genele naturale nu sunt afectate în nici un fel de aplicarea extensilor de gene, dacă procedura este corectă.
-Genele naturale vor cădea în ritmul lor obișnuit și vor crește alte gene în locul lor. Acesta e ciclul natural al firelor de păr din acea zona. Atunci când genele cu extensii de gene vor cădea, se vor forma anumite goluri, în general dispersate, care sunt indicate să fie umplute o dată la 3 săptămâni, ca aspectul lor să rămână întreținut.
-Nu este necesară o pauză de la acest serviciu.

2. DIFERITELE TIPURI DE EXTENSII
Această varietate se folosește în special pentru corectura sau echilibrarea trăsăturilor. Astfel, există proceduri diferite pentru ochii adanciți, ascendenți sau asimetrici. Prin aplicarea corectă a extensiilor de gene, se poate obține crea un efect de apropriere sau îndepărtare vizual al ochilor. Iar pentru oamenii maturi, le poate oferi un aspect revitalizant, de lifting, prin ridicarea expresiei expresiei faciale.

Sunt zeci de feluri diferite de gene, cu aspecte finale mai naturale sau mai dramatice. Ele se diferențiază în funcție de:

-lungime
-desime
-culoare
-curbură
-luciu
Genele se aleg în funcție de următorii factori și de regulă, specialistul te va ghida în selecția celei mai bune opțiuni pentru tine.

-preferințe
-trăsături
-lungimea genelor naturale
-cantiatea genelor naturale
-formea ochiului
-stilul de viață

3. CUM SE ÎNGRIJESC
Să presupunem că ai fost pentru prima dată la un salon specializat în extensii de gene și ți-ai găsit pereche perfectă pentru ochii tăi, acum ce se întâmplă?

Ei bine, sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont în primele două zile după aplicare și alte câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare pe toată durata cât vei purta extensii.

Hai să începem cu primele două zile. Va trebui să:

-Nu dormi cu fața spre pernă.
-Nu mergi la solar.
-Nu mergi la saună sau spa și să eviți aburii de orice fel, inclusiv cei de la tratamentele cosmetice.
-Eviți spălarea lor cu o cantitate abundentă de apă, deci ar fi de preferat să nu te scalzi cu capul în apă dacă mergi imediat la mare.
-Să eviți contactul genelor cu produse care conțin ulei, inclusiv creme de față.
-Să eviți, pe cât posibil, machierea la baza genelor.

Okay, sunt doar două zile și crede-mă, merită să ai puțină grijă la început, ca după aceea să nu mai ai nicio supărare. Să vedem acum ce e de făcut sau nu, în restul timpului:

-Să te demachiezi cu produsele special dedicate demachierii în zona ochilor.
-Să nu folosești rimel, fiindcă acesta lipește genele între ele, iar asta poate duce la căderea genelor tale naturale.
-Să nu le dai cu cremă sau uleiuri.

4. RETUȘUL
La retuș, procedura se aseamănă cu cea a primului serviciu. Se începe cu o demachiere profundă a genelor și a extensilor de gene, cât și a zonei înconjurătoare. Apoi se îndepărtează extensiile de gene care și-au pierdut ținuta cu mare atenție, ca aceasta să se desprindă fără să desprindă îndepărteze geana naturală. Asta se face cu foarte mare meticulozitate, izolând fiecare geană în parte cu penseta și îndepărtând extensia, ținând tot o dată geana naturală cu fermitate.

Atunci când acestea sunt îndepărtate, pe genele care au crescut între timp, se aplică noi extensii de gene și setul se umple, formând un look complet.

În mod normal, un retuș ar trebui efectuat o dată la 3-4 săptămâni.
Retușul durează în medie două ore, dar diferă în funcție de felul în care au fost întreținute, desimea genelor naturale sau a tipului de extensii ales.
După cum spuneam mai devreme, prețul variază, dar este mult mai mic decât primul serviciu.
La retuș NU se îndepărtează toate extensiile de gene din retușul anterior, doar dacă se dorește schimbarea tipului de extensii ales.
Nu e recomandat să se schimbe continuu întregul set de gene, deoarece ar presupune o deteriorare a genei naturale, fiind supusă unui stres constant dat de această schimbare.
Durata naturală a unei gene naturale nu ar trebui afectată în nici un fel de extensiile de gene sau de procedura retușului, dacă acesta se efectuează corect.

Pret 1D 120 LEI / 100 Ron
Pret 2D 130 LEI / 120 Ron
Pret 3D 150 LEI / 140 Ron

Intretinere 1D 90 LEI / 70 Ron
Intretinere 2D 110 LEI / 90 Ron
Intretinere 3D 130 LEI / 110 Ron

Demontare gene 40 LEI / 25 Ron

PROGRAMEAZĂ-TE!