RECOMANDĂRI PENTRU ÎNGRIJIREA PLEOAPELOR

De ce am nevoie?

 • de crema oferită de către specialist (Fougera cu vitamina A+D)
 • dischete demachiante sau comprese sterile moi
 • bețișoare de urechi
 • cremă de protecție solară SPF 50+

Cum îmi îngrijesc eyeliner-ul, după ce plec de la salon?

!!! De fiecare dată, înainte să atingeți zona tratată, trebuie să vă spălați și dezinfectați mâinile.

 • Evitați contactul cu apa pentru cel puțin 48 de ore
 • În zona ochilor, trebuie evitate atingerile, pentru a preîntâmpina apariția infecțiilor. Dacă este necesar, spălați și dezinfectați bine mâinile înainte
 • În prima zi, îndepărtați ușor limfa cu o compresă sau dischetă demachiantă (fără a pune presiune), umezită cu apă și stoarsă foarte bine. În acest fel, excesul de limfă este eliminat, pentru a preveni formarea crustelor groase, ce altfel ar influența retenția de pigment (cu cât crustele sunt mai groase, cu atât pigmentul se poate estompa mai mult).
  Aplicați apoi, în strat subțire, crema Fougera (primită de la specialista). Repetați procesul în timpul primei zile a procedurii de micropigmentare la interval de 2 sau 3 ore (îndepărtarea limfei, apoi aplicarea cremei).
  Este important să nu simțiți zona uscată!
 • O vindecare naturală, cu aplicare moderată a cremei hidratante, va asigura cel mai bun rezultat.
  Astfel, veți aplica crema Fougera la interval de 4-5 ore pe zi, începând cu a doua zi de după ședința de micropigmentare, cu ajutorul unui bețișor de urechi, în strat subțire, doar atunci când simțiți că zona vă „strânge”
 • Este foarte important să nu desprindeți cojițele care se formează, pentru că există riscul de estompare a pigmentului. Acestea vor cădea singure, când lucrarea va fi complet vindecată
 • Machiajul este interzis 14 zile dupa procedură, la fel și aplicarea extensiilor de gene

Timp de 14 zile, NU AVEȚI VOIE:

 • dușuri fierbinți
 • consum de alcool
 • machiaj pe bază de alcool
 • solar sau expunere excesivă la soare
 • tratamente faciale
 • saună
 • exerciții fizice intense, care să vă facă să transpirați

Aceste interdicții sunt valabile inclusiv pe toată perioada vindecării (5-7 zile)!!!â

De evitat în urmatoarele 30 de zile- expunerea excesivă la soare, ședințe de solar, terapie cu laser, peeling-uri chimice, proceduri de microneedling sau plasma pen.

Pentru a nu modifica culoarea eyeliner-ului în timp, recomandăm îngrijirea periodică a pielii (cu creme hidratante) și protecția adecvată împotriva soarelui (cu creme de protecție solară SPF 50+)

IMPORTANT
Indiferent de tipul tehnicii, micropigmentare sau microblading, sau de zona lucratã (sprâncene, buze, pleoapã superioarã, scalp), vã informãm cã folosim pigmenţi certificaţi la nivelul Uniunii Europene, de cea mai bunã calitate şi cu remanenţã maximã.
O parte din proceduri necesitã o şedinţã suplimentarã sub forma retuşului, deoarece rezultatul final, dupã vindecare, poate fi afectat de chimia propriului corp al clientei (sebum ȋn exces, ten uscat, transpiraţie, exfoliere accentuatã, condiţii de lucru etc.), iar intensitatea pigmentului se poate estompa cu 25% pânã la 50%.
Nu putem ghici/garanta procentul de estompare a culorii.
Este posibil sã obţinem rezultate maxime ȋncã din prima şedinţã. Cu toate acestea, nu putem garanta acest lucru.
Vã rugam sã reţineţi, ȋn cazul unei lucrãri realizate corect, dupã reguli, şi ȋn stratul corespunzãtor, cantitatea de pigment ce se va fixa ori se va estompa dupã aplicarea iniţialã, nu este o reflecţie a calitãţii procedurii.
Retenţia pigmentului variaza de la o persoanã la alta, ȋn funcţie de tipul tenului, condiţiile de ȋngrijire ȋn perioada de vindecare, tratamente urmate sau expuneri repetate la soare ori la solar.
In cazul ȋn care procedura dvs. trebuie repetatã, va trebui sã aşteptaţi minim 6 sãptãmâni de la data primei şedinţe.
Retuşul nu se poate realiza mai devreme de 6 sãptãmâni.
Ţesutul nu este pregãtit sã absoarbã/reţinã o nouã cantitate de pigment pânã cãnd pielea nu este complet vindecatã, ceea ce se ȋntâmplã ȋn acest interval de 6 sãptãmâni.
Vã rugãm sã aveţi rãbdare, totul este spre binele dvs.
Preţul retuşului nu este inclus ȋn cel al primei şedinţe
Cele mai multe retuşuri se realizeazã ȋn 45 min. – o orã şi jumãtate.

Mai am întrebări sau ceva nu a mers bine. Ce fac?
Scrieți-ne pe Facebook (AnyBeautyStyle), pe mail ([email protected]) sau sunați-ne la numărul 0766.396.235, spuneți-ne ce s-a întâmplat și vă vom ajuta cu plăcere.

PROGRAMEAZĂ-TE!