RECOMANDĂRI PENTRU ÎNGRIJIREA BUZELOR

De ce am nevoie?

 • de crema oferită de către specialist (Fougera cu vitamina A+D)
 • dischete demachiante sau comprese sterile moi
 • bețișoare de urechi
 • cremă de protecție solară SPF 50+

Cum îmi îngrijesc buzele, după ce plec de la salon?

!!! De fiecare dată, înainte să atingeți zona tratată, trebuie să vă spălați și dezinfectați mâinile.

 • Îndepărtați limfa cu o dischetă ușor umezită cu apă și stoarsă foarte bine, apoi aplicați crema Fougera în strat subțire. Repetați procesul din 3 în 3 ore, pentru primele 24 de ore
 • Zona trebuie hidratată ușor, aplicând crema Fougera pe parcursul zilei, astfel încât zona să nu se simtă niciodată uscată. Nu este necesară o cantitate considerabilă de cremă, doar un strat subțire, aplicată cu ajutorul unui bețișor de urechi. Repetați această procedură din 4 în 4 ore, timp de 5-7 zile (până când cade crusta formată)
  Atenție! Buzele se șterg de limfă doar în primele 24 de ore!
 • Este foarte important să nu desprindeți cojițele care se formează, deoarece acestea vor cădea singure, când buzele sunt vindecate.
  -Întotdeauna trebuie să vă spălați bine pe mâini înainte de a vă atinge buzele, pentru a nu exista niciun risc de infecție.
 • În primele 48 de ore, consumați lichide cu ajutorul paiului. Evitați băuturile fierbinți.

În perioada de vindecare (5-7 zile), NU AVEȚI VOIE:

 • dușuri fierbinți
 • consum de alcool
 • machiaj pe bază de alcool
 • solar sau expunere excesivă la soare
 • tratamente faciale
 • saună
 • exerciții fizice intense, care să vă facă să transpirați
  (Aceste interdicții sunt valabile pe toată perioada vindecării 5-7 zile)

Pentru a nu se modifica culoarea buzelor în timp, recomandăm îngrijirea periodică a pielii (cu creme hidratante) și protecția adecvată împotriva soarelui (cu creme de protecție solară SPF 50+)

IMPORTANT
Indiferent de tipul tehnicii, micropigmentare sau microblading, sau de zona lucratã (sprâncene, buze, pleoapã superioarã, scalp), vã informãm cã folosim pigmenţi certificaţi la nivelul Uniunii Europene, de cea mai bunã calitate şi cu remanenţã maximã.
O parte din proceduri necesitã o şedinţã suplimentarã sub forma retuşului, deoarece rezultatul final, dupã vindecare, poate fi afectat de chimia propriului corp al clientei (sebum ȋn exces, ten uscat, transpiraţie, exfoliere accentuatã, condiţii de lucru etc.), iar intensitatea pigmentului se poate estompa cu 25% pânã la 50%.
Nu putem ghici/garanta procentul de estompare a culorii.
Este posibil sã obţinem rezultate maxime ȋncã din prima şedinţã. Cu toate acestea, nu putem garanta acest lucru.
Vã rugam sã reţineţi, ȋn cazul unei lucrãri realizate corect, dupã reguli, şi ȋn stratul corespunzãtor, cantitatea de pigment ce se va fixa ori se va estompa dupã aplicarea iniţialã, nu este o reflecţie a calitãţii procedurii.
Retenţia pigmentului variaza de la o persoanã la alta, ȋn funcţie de tipul tenului, condiţiile de ȋngrijire ȋn perioada de vindecare, tratamente urmate sau expuneri repetate la soare ori la solar.
In cazul ȋn care procedura dvs. trebuie repetatã, va trebui sã aşteptaţi minim 6 sãptãmâni de la data primei şedinţe.
Retuşul nu se poate realiza mai devreme de 6 sãptãmâni.
Ţesutul nu este pregãtit sã absoarbã/reţinã o nouã cantitate de pigment pânã cãnd pielea nu este complet vindecatã, ceea ce se ȋntâmplã ȋn acest interval de 6 sãptãmâni.
Vã rugãm sã aveţi rãbdare, totul este spre binele dvs.
Preţul retuşului nu este inclus ȋn cel al primei şedinţe.
Cele mai multe retuşuri se realizeazã ȋn 45 min. – o orã şi jumãtate.

Mai am întrebări sau ceva nu a mers bine. Ce fac?
Scrieți-ne pe Facebook (AnyBeautyStyle), pe mail ([email protected]) sau sunați-ne la numărul 0766.396.235, spuneți-ne ce s-a întâmplat și vă vom ajuta cu plăcere.

PROGRAMEAZĂ-TE!